« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 49 50 »

Вітаємо Ярошенка Олександра

Понедельник14:50

Вітаємо Ярошенка Олександра, учня 11А класу, який здобув диплом ІІ ступеня в обласному турі Всеукраїнської олімпіади з географії (вчитель - Шелюк Лариса Анатоліївна)!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо Катерину Шишук

Пятница16:50

Шишук Катерина Ігорівна

Шишук Катерина навчається в 9 класі Коростенського міського колегіуму № 10 та є вихованкою Коростенської ДЮСШ. Будучи всебічно-розвиненою особистістю, оскільки вдало поєднує навчання, спорт та володіє неабиякими вокальними здібностями, Катерина все ж віддала перевагу професійному спорту та вже понад 6 років займається голболом під керівництвом тренерів Мороз Світлани Євгеніївни та Ходаківського Сергія Павловича. Роки тренувань принесли наполегливій спортсменці низку перемог у змаганнях різних рівнів. Зокрема, у 2021 році, виступаючи у складі збірної команди Житомирської області, дівчина стала срібною призеркою чемпіонату України з голболу серед спортсменів з порушенням зору та перемогла у Всеукраїнській спартакіаді серед дітей з інвалідністю ,,Повір у себе”. Крім того, юна голболістка входить до резерву Національної збірної України.

 

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо переможців

Пятница14:50

Вітаємо нових призерів обласного туру Всеукраїнських предметних олімпіад:

- Гузенко Артем, учень 8А класу - диплом ІІ ступеня у олімпіаді з біології (вчитель - Башинська Олена Миколаївна);

- Ярошенко Олександр, учень 11А класу - диплом ІІІ ступеня у олімпіаді з математики (вчитель - Сидоренко Світлана Іванівна).

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо переможців

Понедельник20:47

Наші маленькі учениці здобули свою першу перемогу у футболі на товариському турнірі, присвяченому Дню Соборності України. Вітаємо юних футболісток та їхнього тренера Олег Исмаилов! Бажаємо нових перемог!

 

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо переможців

Вторник13:47

Вітаємо учителів міського колегіуму, які гідно представили свої роботи у І етапі виставки перспективного педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини – 2022». Дипломом І ступеня нагороджені: Стужук Тетяна Петрівна (вчитель української мови й літератури, Герасимчук Ірина Василівна (вчитель початкових класів), Мороз Світлана Євгеніївна (вчитель фізичної культури), Каленський Віктор Степанович (вчитель інформатики та фізики), Караванова Ірина Олегівна (вчитель історії, керівник гуртка), Стретович Марина Віталіївна (вчитель інформатики). Дипломом ІІ ступеня нагороджена Вдовиченко Світлана Анатоліївна (вчитель математики). Бажаємо колегам гарних результатів у ІІ етапі виставки передового педагогічного досвіду!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря

Воскресенье11:32

З невимовним сумом сповіщаємо, що 1 січня від ворожої кулі снайпера на 21 році обірвалося життя нашого випускника Тичини Ігоря Олеговича, який вірно служив Україні на Сході нашої держави. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, які втратили чудового сина, брата, онука...

Тичина Ігор гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися...

Щиро поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Ігоря назавжди залишаться у серцях земляків. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.

Вічна слава і шана українському Герою і вічна йому пам’ять!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »