1 2 3 ... 8 9 »

День пам'яті та примирення

Четверг10:57

Дорогі колегіанти! Наближаються пам'ятні дати для України та світу - День пам'яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Щороку ми дякуємо героям тих страшних подій за мужність і незламність. Цей рік - не виняток. Долучайтеся до онлайн-акції «Напиши листа ветерану», пишіть слова щирої вдячності тим, хто віддав своє життя для нашого світлого майбутнього! Ставте хештег #лист_ветерану та відмічайте @kmkkolegium Нехай пам‘ять про героїв живе вічно!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Міжнародний День Землі

Четверг18:11

Більше фото

22 квітня відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що наша планета унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.

І учні колегіуму взяли активну участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі. Малюки переглянули мультфільм "День народження Землі", також пройшли у класах виховні години на теми: «Ми любимо свою планету», «Земля - наш дім», інформаційна хвилинка "Бережи планету!"; активними були учні і під час флешмобу «Не зірви, не знищуй... Обіцянки планеті», виготовляли поробки "Землі болісно та Землі радісно".

У планах – участь у акції «Зелене подвір’я».

Дбаймо про нашу планету разом! Бережімо й примножуймо її красу та багатства! Будьмо екофрендлі!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


День авіації та космонавтики

Понедельник18:03

Більше фото

День авіації та космонавтики відзначають 12 квітня в усьому світі. Саме 12 квітня 1961 року людина здійснила перший політ у космос. 

Сьогодні для учнів початкових класів пройшло багато тематичних заходів: урок з дизайну і технологій та створення лепбуку «Пізнаємо космос», виховні години "Політ до незвіданого", малюнковий фільм "Просторами космосу", участь у дослідницьких проєктах "Космічними шляхами" та "Політ фантазії", створення вернісажу "Мандрівка до Космосу" та багато інших. Діяла також тематична фотозона «День Космосу».

Таємниць у Всесвіті ще так багато, відкривайте їх, друзі!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »