1 2 3 ... 49 50 »

Благодійна допомога

Вторник16:22

Щиро дякуємо благодійному фонду "Елеон" за надану допомогу у вигляді дидактичних та розвиваючих ігор для цікавого дозвілля учнів початкової школи в укритті під час повітряних тривог

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Тренінг "НУШ. Основні критерії формувального оцінювання"

Пятница14:12

28 та 29 грудня колектив міського ліцею №10 брав участь у тренінгу "НУШ. Основні критерії формувального оцінювання", який проводила заступник директора з навчально-виховної роботи, регіональний тренер НУШ Тетяна Біжан. Під час тренінгу учасники, працюючи в групах, змогли зануритися в атмосферу нових знань та отримали позитивні емоції.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо в шкільніій родині!

Понедельник09:55

Дорогі учні, батькі та друзі, ми раді вітати у нашій великій родині нового директора- Ущапівського Ярослава Васильовича!Бажаємо йому натхнення, терпіння і величних звершень!

Олімпіада з англійької мови

Понедельник09:50

І знову маємо приємну нагоду для привітання талановитих учнів та вчителів  Вітаємо Давидчук Анну, ученицю 11-Б класу з ІІ місцем в олімпіаді з англійської мови (вчителька- Новікова Вітта Олексіївна). Пишаємося та бажаємо нових перемог!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Зустрічі з волонтерами

Пятница14:48

Щиро дякуємо волонтерці Людмилі Шаповал за такі потрібні зустрічі з учнями, які сіють в серцях наших вихованців зерна добра, милосердя, співчуття та спонукають робити великі справи.

БІЛЬШЕ ФОТО

Акції «16 днів проти насильства»

Четверг11:43

З 21 листопада по 9 грудня в міському ліцеї №10 з вихованцями проводилися заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Так, психолог та соціальний педагог провели бесіди у колі, тренінги, години спілкування, дискусії на теми: «Торгівля людьми. Життя на продаж» (7-мі класи), «Сім’я – простір без насильства” (9-ті класи), «Світ без насилля» до міжнародного дня усунення насильства проти жінок (10-ті класи), «Ми дружні і ми – проти булінгу» (2, 3 класи), «Чому паління шкідливе?» (5-ті класи), «Твори добро на радість людям» (4-ті класи), «Булінг, кібербулінг – як запобігти насильству» (6-ті класи). Учні 1Б класу долучилися до виставки дитячих робіт «Моя щаслива сім’я». Діяв також інформатор "Сім'я - простір без насильства". Для учнів 1-4 класів було проведено п'ятихвилинки "Правовий букварик". Почала діяти також "Скринька довіри".

БІЛЬШЕ ФОТО

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Бесіди з працівниками поліції

Вторник14:53

Сьогодні до учнів ліцею знову завітали представники поліції, Волковська Олена Іванівна (старший інспектор сектору ювенальної превенції Коростенського РУП) та Баранівський Павло Сергійович (лейтенант поліції, інспектор сектору ювенальної превенції Коростенського РУП). З учнями 5А та 9Б класів були проведені бесіди на правову тематику, учнів 9Б класу було ознайомлено також із умовами вступу до лав поліції. Дякуємо за такі потрібні та змістовні розмови з нашими вихованцями!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


16 днів проти насильства

Вторник14:53

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" до молодших учнів ліцею завітали прокурор Коростенської окружної прокуратури Лисич Лариса Юріївна, старший інспектор сектору ювенальної превенції Коростенського РУП Волковська Олена Іванівна та поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Вони провели з учнями бесіду щодо недопущення випадків насильства, розповіли про наслідки неправомірних дій стосовно іншої людини.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »