« 1 2 ... 47 48 49 50 »

Снігове містечко

Четверг18:12

Біле місто... Воно розкинулось на недоступному пагорбі. Чарівне місто зі снігу та криги. У ньому панує вічний холод. Навколо його оточують високі мури. Місто дуже казкове і таємниче. Вся земля навкруги теж вкрита білим сніговим покривалом...
Саме для створення такого зимового містечка надворі зібралися школярі колегіуму із шостих та сьомих. Вони створювали сніговиків, а найбільш вигадливі фантазери зліпили кошенятко :)
Сподіваємося, що наступного разу до них приєднаються й інші класи!

     

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Олімпіада з хімії

Вторник21:14

29 січня у м. Житомирі відбувся ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з хімії. Переможцем стала  Тичина Валерія 10 клас (диплом ІІ ступеня). Вітаємо Валерію та її наставника Сахарову О.М.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Олімпіада з фізики

Вторник21:10

22 січня у м. Житомирі відбувся ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з фізики. Переможцем стала  Тичина Валерія 10 клас (диплом ІІІ ступеня) . Вітаємо переможця та її наставника Каленського В.С.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


40-річний ювілей: від школи – до колегіуму

Воскресенье15:32

 

40-річний ювілей: від школи – до колегіуму

  Школа – місце, куди ми повертаємось знову і знову. Нехай іноді лише у спогадах, але повертаємось. Обов’язково. Бо це – наш другий дім, країна безтурботного і щасливого дитинства.

  Такою домівкою стала для тисячі її випускників і 10 школа, яка нещодавно відзначила свій 40-річний ювілей. І нехай зараз вона гордо йменується «Коростенським міським колегіумом», її традиції не змінилися.

  Тож не дивно, що 30 січня, з самого ранку випускники поспішали до своєї «десятої», щоб пройтися шкільними коридорами, зазирнути до рідних класів, зустрітися з друзями і педагогами, згадати минуле. Цього дня школа перетворилася на яскравий дитячий малюнок. Крім того, приємним подарунком для випускників стала галерея їхніх давно забутих, але таких зворушливих фото їхнього шкільного життя.

  Далі на гостей чекало незабутнє свято у Міському будинку культури. Теплі слова, зворушливі номери, ностальгічні слайди та відео не залишили байдужими жодного з присутніх. Привітати колектив школи завітали і почесні гості: міський голова міста Коростеня Володимир Васильович Москаленко, депутат Верховної ради України Арешонков Володимир Юрійович, завідуюча Міським відділом освіти Краснокутська Алла Володимирівна, ректор Житомирського інституту післядипломної педагогічної освіти учителів, доктор педагогічних наук, професор Смагін Ігор Іванович, директор Коростенського заводу теплотехнічного обладнання, випускник школи Головійчук Олег Сергійович, педагоги-ветерани.

  З щирою промовою виступив і директор школи, Леонід Степанович Демчук. До речі, саме завдяки старанням цієї наполегливої людини, у 2014 році,  школа отримала статус школи нового типу – колегіуму. І це не дивно! Адже у навчальному закладі працюють натхненні і віддані своїй праці вчителі, його учні є постій ... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Олімпіада з географії

Понедельник11:04

21 січня у м. Житомирі відбувся ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з географії. Переможцями стали учні колегіуму Тичина Валерія 10 клас (диплом І ступеня) та Терентьєв Дмитро 11 клас (диплом ІІІ ступеня). Вітаємо переможців та їх наставника Шелюк Л.А.

Вітаємо олімпійців!

Среда20:54

    16 січня у м. Житомирі відбувся ІІІ тур Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

    Переможцями стали учениці колегіуму Дорфман Олена (диплом І ступеня) та Лісовська Марія (диплом ІІ ступеня). Вітаємо переможців та їх наставників Атаманчук С.І. та Кобилинську І.М.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2015 року

Вторник23:05

Перелік навчальних предметів, з яких особи, що виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році, проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.

Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватиметься з 5 січня до 20 лютого 2015 року.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


До уваги батьків майбутніх першокласників!

Суббота09:30

Зразок заяви ви можете переглянути за посиланням

Змагання із пневматичної стрільби

Суббота16:24

28 листопада в Коростенському технологічному коледжі відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки присвячені Дню Захисника Вітчизни. В них приймали участь: Волошин Роман, Макарчук Вікторія, Кльоц Володимир, Косинський Владислав і Поліщук Юлія. Вони вибороли 3 командне місце, а серед юнаків 2 місце зайняв Кльоц Володимир. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших перемог!

... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Акція "Годівничка"

Четверг16:24

19 листопада учні 1-4 класів долучилися до традиційної акції "Годівничка". Діти творчо підійшли до цієї справи: разом з батьками змайстрували чудові годівнички, які розвісили на подвір'ї колегіуму. Дякуємо малюкам, що не залишилися байдужими!

... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »