« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »

Свято соборності

Пятница15:59

22 січня Україна відзначає Свято соборності.

Учні Коростенського міського колегіуму в цей день взяли участь у патріотичній акції «Україна у душі та серці». Кожен по-своєму зумів висловити свої почуття до рідної країни. Пишаємося вами, любі колегіанти!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


День Святого Миколая

Пятница18:15

Повний фотозвіт

Сьогодні колегіанти увесь день були в очікуванні свята і чуда, які трапляються з усіма в День Святого Миколая! Посланці Добра вітали молодших школярів! Було весело і радісно!

З прийдешнім Днем святого Миколая усіх!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Місячник знань основ безпеки життєдіяльності

Четверг19:01

Протягом листопада у колегіумі проходив Місячник знань основ безпеки життєдіяльності «Жити цікаво та безпечно».

Усі учні були охоплені різноманітними заходами на тему безпечної поведінки в колегіумі та вдома. Пройшов єдиний урок «Травмування: як його уникнути?», цікавою була гра «Мозаїка безпечного життя» (для 3 – 4 класів), учні 6-х класів виготовили лепбуки «Правила безпечної поведінки в побуті», а також на практичному занятті «Профілактика йододефіциту та діабету» поговорили про те, як запобігти деяким хворобам, у 7-х класах пройшов онлайн-урок "Побутова і пожежна безпека: як діяти в екстремальних ситуаціях", у 8 класах пройшов урок-практикум "Перша допомога при надзвичайних ситуаціях", відеолекторії «Знати, щоб вижити» також були корисними для колегіантів.

Бережіть себе та своїх близьких!

ФОТОЗВІТ

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


До Дня пам’яті жертв Голодомору

Пятница20:21

До Дня пам’яті жертв Голодомору в 6-х класах пройшов урок-реквієм «Слідами Пам’яті», на якому учні познайомилися із трагічними сторінками тих страшних подій української історії, зокрема і фактами Голодомору в нашому краї. Цей захід запам’ятався усім емоціями суму, жалю і співпереживання, що були викликані почутим і побаченим… У бібліотеці колегіуму діяла також виставка фотоматеріалів та публіцистичної літератури «Дзвони зраненої Пам’яті», яку відвідували учні.

Нам варто робити все, щоб молодь знала про ті лихоліття в ім’я того, щоб таке страшне минуле ніколи не повторилось.

ФОТОЗВІТ

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


До Дня Гідності та Свободи

Пятница19:23

До Дня Гідності та Свободи - однієї із знакових дат в історії України, в 5-А класі була проведена виховна година «Україна – країна гідності та свободи!». Учні ознайомились із героїчними сторінками історії українського народу, говорили про патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання, говорили про почуття особистої відповідальності за долю держави та майбутнього України.

ФОТОЗВІТ

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


9 листопада - День української писемності та мови.

Понедельник03:01

9 листопада - День української писемності та мови.

Традицією у нас стало в цей день одягнути вишиванку!

 

 

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


До уваги батьків

Пятница18:12

До уваги батьків учнів!

Відділ освіти інформує, що відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол позачергового засідання №36 від 30 жовтня 2020 року), рішень педагогічної ради закладів загальної середньої освіти міста, з метою забезпечення дотримання карантинних вимог , у зв’язку з зоною епідемічної небезпеки, в якій перебуває місто, освітній процес здійснюватиметься з наповнюваністю не більше 50% від загальної кількості учнів при одночасному перебуванні дітей у закладі освіти, а саме:

З 02.11.2020р.

- навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти проводитиметься у звичному режимі;

- навчання учнів 5,6,9,11 класів організовуватиметься з використанням змішаної форми навчання (денної та з використанням дистанційних технологій);

- навчання учнів 7,8,10 класів здійснюватиметься з використанням дистанційних технологій.

Звертаємо Вашу увагу, що форми організації освітнього процесу 5-8, 10 класів щотижня переглядатимуться, забезпечуючи можливість змішаного навчання для 7,8 та 10 класів!

У нових умовах навчання педагогам та батькам важливо спільно формувати в дітей потребу в самоорганізації, умінні вчитися, дотриманні протиепідемічних правил гігієни!

 

 

 

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


День козацтва

Вторник16:24

У Коростенському міському колегіумі стало традицією відзначати День козацтва, бо ми маємо завдання - відроджувати й примножувати наші традиції. Багато цікавих заходів до Дня українського козацтва та Дня захисника України було проведено в класних колективах. Щирі та теплі вітання, цікаві та спортивні змагання, творчі та пізнавальні конкурси – усе зробило день напередодні свята незабутнім. Зі святом, юні вихованці!

 

 

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »