« 1 2 ... 6 7 8 9 »

"НОВА ДОБА НОВОГО ПРАГНЕ СЛОВА!"

Понедельник21:37

10 листопада о 14.00 Коростенський міський колегіум запрошує на традиційне свято сучасної української музики, поезії та кіно "НОВА ДОБА НОВОГО ПРАГНЕ СЛОВА!" Цього року ми змінюємо формат: на вас чекають невимушені виступи, нові українські фільми, затишний зал і тепла компанія. Приходьте, буде атмосферно!

P.S. Чекаємо на вас з пледами та філіжанками кави або чаю

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Міс Осінь-2016

Суббота21:11

Місію обрання "Міс Осінь-2016" завершено  Учасниці вражали авангардними сукнями, театралізованами постановками, а також неймовірною красою та грацієюУнаслідок запеклої боротьби перемогу здобула Олексійчук Анастасія, учениця 11-а класу. Титул "І віце-міс Осінь" отримала Котляр Оксана (8-а клас), а ІІ віце-міс Осінь стала Гарбар Маргарита (8-б клас)Проте, слід віздначити, що усі учасниці, а серед них - Сергієнко Діана (9-а), Митенко Марія (9-б), Васьківська Юлія (10-б) виглядали неперевершено

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


конкурс "Міні-міс Осінь-2016"

Суббота21:03

Завершився конкурс "Міні-міс Осінь-2016". Вітаємо наших дівчаток: Бабич Софію, 5-а клас (Міні-міс Осінь), Борисову Аню, 5-а клас (І віце-міні-міс), Шуляренко Карину, 4-а клас (ІІ віце-міні-міс)  Окрема подяка - Ярко Анастасії (4-в), Марендич Людмилі (4-в), Степанчук Ірині (4-б) та Данюк Катерині (5-б), які достойно представили свої класи на конкурс

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Екобал

Вторник10:58

А у 6-7 класах сьогодні "Екобал"

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


«Ми – щит і меч твій, Україно!»

Четверг16:26

Напередодні Дня захисника України у колегіумі відбулися спортивно-патріотичні змагання «Ми – щит і меч твій, Україно!». В рамках дійства учні 11 класів змогли відчути себе справжніми козаками та проявити свою силу, спритність і кмітливість. А суддями у змаганнях стали запрошені гості - почесні учасники АТО, які поділилися своїм власним досвідом з підростаючим поколінням українських захисників. Та все ж сподіваємось, що нікому з наших хлопців не доведеться застосовувати набуті знання на практиці. Миру Вам і добра! 

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


"Свято дитинства та спорту"

Пятница22:10

 7 жовтня Коростенський міський колегіум гостинно відчинив двері усім бажаючим, запрошуючи на "Свято дитинства та спорту" Цей день – завжди особливий і насичений. Так, учні початкових класів демонстрували усім охочим вироби ручної роботи на осінню тематику у виставці "Мій рідний край, моя земля", а також долучилися до вуличного стріт-арту "Моє щасливе дитинство"Старшокласники – організували благодійний ярмарок-продаж солодощів "Творимо добро", виручені кошти з якого будуть передані хворим діткам нашого містаВ межах свята усі небайдужі також мали змогу долучитися до благодійної акції "Діти – героям України" для збору теплих речей та медикаментів для учасників АТО  Особливо сподобався малечі традиційний для цього дня флеш-моб та можливість досхочу наспіватися в караоке Окремо варто сказати і про спортивну частину свята. Кафедрою фізичної культури було організовано і проведено змагання з футболу, баскетболу, піонерболу, настільного тенісу та шахів. Учні могли випробувати себе у легкоатлетичній естафеті та у конкурсі "Найсильніша людина колегіуму" 
День видався яскравим та незабутнім. Нагороди знайшли своїх переможців, а дитячі очі світилися щастям. І навіть негода не змогла зіпсувати настрій та враження 

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Новорічні ранки

Четверг21:08

Наближаються новорічні та різдвяні свята. Усі дітки та навіть дорослі чекають на діда Мороза. А до учнів початкової школи колегіуму, він уже завітав) Так, на цьому тижні пройшли новорічні ранки. Вихованці побували у новорічній казці, відчули себе казковими героями та отримали смачні подарунки.

P.S. Щиро дякуємо Палацу культури за подароване свято та батькам, зусиллями яких засяяла чудова новорічна ялинка!))

Фото зі свята можна переглянути в фотоальбомі.

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


День Святого Миколая

Четверг20:41

Ой, хто, хто Миколая любить…

       Подарувати дітям краплинку радості напередодні свята Миколая вирішили учні 7-а класу. З самого ранку 18 грудня вони вітали наших найменших учнів, а згодом, вже вкотре, вирушили з солодощами та подарунками до Коростенського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Віри, Надії, Любові''. Там їх радісно та стурбовано зустріла малеча, подарувавши незабутню, теплу зустріч, яка ще надовго залишиться серці кожного.

           P. S. Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до благодійної акції «Святий Миколай, до всіх діток завітай». Усі зібрані речі, канцелярію, іграшки, книжки було передано діткам центру. А на кошти було куплено солодощі. 

           Фото можна переглянути в фотоальбомі

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Міс Осінь 2015

Пятница23:27

Окрім маленьких красунь, за право володіти короною змагалися і наші старшокласниці. Довгоочікувану перемогу у конкурсі "Міс Осінь-2015" виборола Бондарчук Богдана, учениця 11 класу! Вітаємо переможницю і дякуємо усім конкурсанткам за незабутні враження!)

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Міні-міс Осінь 2015

Пятница23:09

30 жовтня у наш колегіум завітало чарівне свято "Міні-міс Осінь-2015". Усі маленькі учасниці були просто надзвичайними)! А перемогу здобула учениця 5-а класу Кравець Богдана. Вітаємо!!!

... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »