« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 49 50 »

!!!

Пятница20:07

Наші шкільні будні яскраві завдяки вам, дорогі вчителі!
Зі святом!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо!

Пятница19:19

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Олімпіада у Ріо-де-Жанейро

Понедельник19:15

Нещодавно у Ріо-де-Жанейро завершилися ХV Паралімпійські ігри, в яких українська збірна завоювала 117 медалей і посіла третє місце в загальному заліку. Приємно, що вчитель фізкультури Коростенського міського колегіуму Мороз Світлана Євгенівна на цих змаганнях стала суддею IBSA з голболу міжнародної категорії!!! Вітаємо, безмежно пишаємося та бажаємо впевнено йти до нових висот! 

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо!

Вторник19:11

 

 Вітаємо наших юних футболістів та їх тренера Ісмаїлова Олега Аласовича з перемогою у турнірі "Кубок деруна" 

Вже вкотре, на початку вересня у нашому місті відбуваються змаганнях з міні-футболу серед учнів 3-4 класів. За їх підсумками, саме учні колегіуму здобули почесну перемогу, обігравши команди усіх шкіл міста! Серед наших переможців: капітан команди - Васянович Тарас, Коваленко Дмитрій, Стасюк Олексій, Стретович Павло, Шклярук Володимир, Білоцький Денис, Келер Дмитро, Шебеда Вячеслав, Тарасенко Ілля та Пилипчук Нікіта. Кращим гравцем турніру було визнано Васяновича Тараса (4-А клас), а кращим голкіпером - Стасюка Олексія (4-А клас). Вітаємо!!!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Вітаємо!

Понедельник19:03

Вітаємо учнів колегіуму Дворака Романа та Тарасенка Дмитра. 
З 27 по 28 серпня у Житомирі відбувся Всеукраїнський фестиваль з карате (версія WKF). Участь у змаганнях брало понад 350 найсильніших спортсменів з різних клубів України, Білорусії та Грузії. Честь нашого міста захищала команда вихованців клубу карате-до ,,Скеля” під керівництвом тренера Зеленова Володимира Олександровича. За результатами змагань наша команда, виступаючи у індивідуальних ката та спарингах, здобула 20 медалей (8 золотих, 2 срібні та 10 бронзових). Кращі результати серед коростенців продемонстрували: учні міської гімназії Портеняк Артем, Сирота Марія та Онищенко Лада, учні ЗОШ № 2 Дмитренко Олексій, Башинський Дмитро, Зеленова Домініка, Білошицька Олена, Науменко Дарина та Науменко Тимофій, учень міського ліцею Бондарчук Олександр, учень ЗОШ № 13 Лазаренко Іван, учениця міської гімназії № 7 Каленська Софія, учні міського колегіуму Дворак Роман та Тарасенко Дмитро, учениця ЗОШ № 9 Іскоростенська Анна. Вітаємо з чудовим результатом юних каратистів та їх тренера.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


1 Вересня

Четверг09:49

Перший раз у перший клас!
Це ж таке є свято,
Добрим учнем в школі будь,
Друзів май багато.
Вчителів завади шануй,
Вчи буквар до дірки!
Нехай тішаться батьки
За твої оцінки.

 

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Отже з нагоди дня знань вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Напередодні знаменних дат

Суббота20:35

      

Напередодні знаменних дат – Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги, учні Коростенського міського колегіуму запросили ветеранів Другої світової війни на святкову лінійку. Фронтові пісні, душевні вірші та, звичайно ж, воєнний вальс стали приємними подарунками для тих, хто у далекому 1945 подарував нам мир. Тож дякуємо вам, дорогі ветерани, за ваш вічний подвиг!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


ЧОРНОБИЛЬ. МИ - ПАМ'ЯТАЄМО...

Вторник09:43

     ЧОРНОБИЛЬ. МИ - ПАМ'ЯТАЄМО...

Димить із саркофагу жерла… Рудіє стронцієм трава…Та дихає земля, не вмерла, бо в ній – надія ще жива...

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


День Землі

Пятница20:50

   22 квітня колегіум традиційно святкує День Землі) Цікаві заходи, корисні справи та гарний настрій чекали на всіх) Яким же був цей день? Давайте згадувати разом!)

  З самого ранку ми збирали макулатуру, пластикові пляшки та використані батарейки, щоб здати все це на утилізацію. Дякуємо усім небайдужим, особливо жителям мікрорайону, що нас підтримали! Разом - ми змінимо світ!))

  А потім наша малеча зібралася на подвір'ї на "Зелений флешмоб". Чому зелений? Бо кожен у колегіумі сьогодні одягнув емблемку зеленого кольору на підтримку нашої планети!)

  Дівчата 9-б класу (Квашук Тетяна, Павлюк Валерія та Прокопчук Аліса) підготували для всіх охочих майстер-класи з переробки вторсировини «Корисні дрібнички»)

  Усіх вразила виставка треш-арту «Екосвіт очима митців», до якої долучилися усі класи колегіуму. А завдяки чудовій екскурсії Нагорнюк Ніни, учениці 9-б класу, усі навчилися виготовляти справжні витвори мистецтва з буденних речей))

  Башинська Олена Миколаївна разом з учасниками клубу "Екос" навчила правильно розподіляти сміття. Адже наше місто - це чисте місто!))

Протягом Дня Землі колегіум також приймав гостей зі шкіл міста - заступників директорів з виховної роботи. Сподів ... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »