« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 49 50 »

Виставка Різдвяних віночків та ялинок

Суббота12:46

     

 

   Напередодні зимових свят у колегіумі пройшла Різдвяна виставка новорічних ялинок та віночків, виготовлених нашими вихованцями. Учні натхненно та креативно підійшли до виготовлення святкових атрибутів: різнобарв’я матеріалів, з яких були виготовлені новорічні красуні та віночки вражало. Тематична виставка допомогла кожному зрозуміти, що новорічне деревце повинно жити в лісі, а для святкової атмосфери в оселі його можна виготовити з підручних матеріалів. 

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Андріївські  вечорниці  в  колегіумі

Пятница15:31

    Серед  зимових свят чи не найвеселішим та найочікуванішим був день Андрія, 13 грудня, у переддень якого молодь збиралася в одній хаті на вечорниці, влаштовуючи усілякі забави та гуляння. Діти та вчителі нашого колегіуму також не залишились осторонь цього свята. 15 грудня в КМК було проведено традиційний захід «Андріївські вечорниці», який подарували нам учні 11 класів. Театралізоване дійство відтворило увесь колорит української культури: одяг, інтер’єр, традиційні українські страви. На святі панувала незвичайна атмосфера. Саме завдяки таким заходам відроджуються українські традиції, звичаї та міцніє зв’язок поколінь.

Інноваційний  урок  з  фізкультури.

Четверг15:38

15 грудня у спортивному залі міського колегіуму, за сприянням Житомирської обласної федерації футболу, відбувся Відкритий урок футболу для учнів 4-6 класів. Урок проводив переможець Всеукраїнського конкурсу ,,Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу” Твардовський Віктор Олександрович. Під час уроку діти, у цікавій та креативній атмосфері, отримали базові знання та навички з футболу, а також просто цікаво, пізнавально та весело провели час. Глядачами захоплюючого уроку стали вчителі фізичної культури шкіл міста. Для закріплення базових знань про футбол, вчитель використовував інноваційні технології, а наприкінці уроку найактивніші учні отримали пам’ятні сувеніри. Слід зазначити, що весь інвентар, який використовувався під час проведення уроку, був подарований міському колегіуму Житомирською обласною федерацією футболу. Маємо надію, що це не останній такий захід, який проводиться у нашому місті.

День Святого Миколая

Четверг13:04

        

 

19 грудня – найочікуваніший день для малечі – День Святого Миколая.  У цей день кожен повинен відчути тепло, радість, підтримку. Наша колегіальна родина вирішила бути помічниками Святого Миколая та принести гарний настрій і допомогу тим, кому вона найбільше потрібна. Тому влаштували свято дітям з центру «Віра. Надія. Любов». Усі долучилися до благодійної акції по збору речей, канцелярії, іграшок та грошей на солодощі. Учні 5-Б класу підготували для діток справжнє дитяче святкове театралізоване дійство. Дітям запам’яталось свято піснями, іграми, таночками. «МиколайМиколай, ти до нас завітай!» – співали діти. І  він  дійсно прийшов, подарувавши дітям святковий настрій та дитячу радість.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Тиждень права

Вторник10:12

    

10 грудня людство відзначає Міжнародний День прав людини тому, що саме в цей день у 1948 році було прийнято важливий документ – Загальну Декларацію прав людини. От і у нашому колегіумі з 4 по 11 грудня традиційно пройшов Всеукраїнський тиждень права. В рамках тижня були проведені заходи, спрямовані на збереження захисту прав дитини, дотримання загальнолюдських морально-етичних принципів, традицій.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Змагання з тенісу

Воскресенье10:24

   

8 грудня в ЗОШ№5 відбулися змагання з настільного тенісу серед учнівської молоді міста Коростеня. Команда Коростенського міського колегіуму здобула ІІ загальнокомандне місце! Корнійчук Діана обіграла всіх свої суперників. Вітаємо переможців: 

Мянівський Артем

Оніщук Варгес

Корнійчук Діана

            Тренер ІСМАІЛОВ ОЛЕГ АЛАСОВИЧ

 

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Змагання зі стрільби з малокаліберної зброї присвячені до Дня Збройних Сил України

Суббота11:14

    

5 груденя відбувся обласний етап змагань зі стрільби з малокаліберної зброї присвяченої до Дня Збройних Сил України. КОБИЛІНСЬКИЙ АРТЕМ здобув ІІ місце в особовому заліку! Тренер ІСМАІЛОВ ОЛЕГ АЛАСОВИЧ

Беззаперечна перемога в міських змаганнях з баскетболу.

Пятница12:34

         

8 грудня команда Коростенського міського колегіуму здобула І місце у міських змаганнях з баскетболу серед дівчат. Вітаємо переможців:

Мороз Ірина

Піонтківська Юлія

Минькова Єлизавета

Тимошенко Діана

Васянович Юлія

Кисиленко Злата

Шевченко Євангеліна

Пилипчук Анастасія

Бобова Карина

Манжос Ульяна

Дідківська Поліна

Котенко Анастасія

Мельник Катерина

          Тренер МОРОЗ СВІТЛАНА ЄВГЕНІЇВНА

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Німецький День Святого Миколая

Пятница09:51

   

6 грудня – для німецьких діток найочікуваніший день – День Святого Миколая. Коростенські діти також святкували цей день, адже багато хто з них вчить німецьку мову, знайомиться на уроках з культурою та звичаями Німеччини. У ЗОШ №1 і відбувся цей захід. Розпочалося святкування ярмарком, на якому діти продавали німецьке традиційне печиво. У актовому залі відбувся святковий концерт з іграми, піснями, танцями, лотереєю. Учні колегіуму показали міні-виставу «Der Nikolaustag» та заспівали пісеньку про Святого Миколая. Незабутні враження, гарний настрій, подарунки від Святого Миколая… Все це переконує: іноземну мову потрібно вчити, адже це так класно і захоплююче!

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »