« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 49 50 »

Свято колегіуму та спорту

Вторник16:07

  

         26 вересня відбувся традиційний колегіальний захід – Свято колегіуму та спорту. Незабутні враження від перемог у спортивних змаганнях, від виставки учнівської творчості «Мій рідний  край, моя земля…» , від ярмарку-продажу «Творимо добро» отримали усі: учні, вчителі, батьки та гості свята. Усі учасники свята мали змогу також взяти участь у   флеш-мобі «Молодь обирає ЗДОРОВ’Я!», а також  у фейс-арті  «Зі спортом  по життю!». Батьки учнів також проявили свою активність і брали участь у конкурсах "Найсильніший батько" та "Найкмітливіша мама". Гарний настрій і спортивний запал отримали усі!

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Увага діти на дорозі

Понедельник13:25

       

     Традиційно у вересні проходить Всеукраїнський  місячник «Увага! Діти на дорозі!». Метою цього тематичного періоду є поширення серед учнів знань про правила вуличного руху, про безпеку на дорозі. Так, учні початкових класів переглянули виставу «Як Колобок до колегіуму йшов». Для учнів середніх і страрших класів було проведено виховні години  з теми безпеки на дорозі, в транспорті, на вулиці. Завершився місячник вуличним стріт-артом «Ми – пішоходи».    

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Шкірянй м'яч

Понедельник10:46

... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Свято "Спорту та колегіуму"

Вторник07:38

26 вересня в колегіумі пройде  свято "Спорту та колегіуму". Урочисте відкриття відбудеться о 12-10. Цього року до активної участі запрошуються батьки.Номінації для батьків: "Найсильніший батько" та "Найкмітливіша мама". Кожен з учнів може прийняти участь в турнірі з шахів або тенісу. Відбудуться змагання з футболу, баскетболу, піонерболу, спортивна естафета. На шкільному підвір'ї відбудеться святковий ярмарок.

добавлено в категорию Анонс | 0 Комментариев »


1 вересня- день знань

Вторник07:13

1 вересня 2017 року - в черговий раз наш колегіум зустрічав своїх учнів. Із року в рік ми підтримуємо добру традицію відзначати 1 вересня - початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас, адже він знаменує початок нових знань, досягнень нових успіхів на шкфльній ниві. Гості, батьки тепло і щиро привітали учнів з цим святом, побажали наснаги, здоров'я та упішного навчального року. Найбільше теплих привітань та подарунків отримали маленькі першокласникі та випусники. По закінченню лінійки вчителі-класоводи провели свійперший урок

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура»

Четверг14:59

    18 та 19 травня відбудуться чергові змагання роїв загальноосвітніх навчальних закладів міста у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній  грі «Джура». Рій нашого закладу також бере участь в змаганнях, тож просимо підтримати наших учасників. 

    Щороку навесні усі свідомі долучаються до Всеукраїнської толоки. Учні колегіуму - не виняток, а приклад у цьому. Так, 12 квітня, вони вирушили на прибирання прибережної території річки Уж. До акції долучився волонтерський рій колегіуму "Діти України", який встановив агітаційні таблички із закликами прибирати за собою і берегти нашу природу.

добавлено в категорию Анонс | 0 Комментариев »


Гра "Щасливий випадок"

Вторник13:27

 

 

 

 

 

6 квітня учні 6 класів КМК відвідали Центр Позашкілля і взяли участь у захоплюючій грі "Щасливий випадок", організованій Дитячою громадською організацією "Дивокрай"

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »


Весняні старти

Вторник13:22

 

 

 

У колегіумі пройшли "Весняні старти" до Всесвітнього дня здоров'я. На учнів чекали змагання з футболу (9 класи), піонерболу (5 класи) , естафети "Юні козачата" (2 класи) та "Веселі старти" (4 класи) , а також запальний флешмоб для усіх бажаючих. Було спортивно та весело

добавлено в категорию Шкільне свято | 0 Комментариев »