Зустріч лікаря «Клініки дружньої до молоді»

Пятница16:20

Сьогодні відбулася чергова зустріч лікаря «Клініки дружньої до молоді» Валентина Костянтиновича Сингаївського з нашими учнями . Тема зустрічі - "Зроби свій вибір - обери здорове харчування".

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


День фізкультурника

Пятница12:12

Фотозвіт

Напередодні Дня фізкультурника в колегіумі пройшли різноманітні заходи, адже фізкультура і спорт - улюблені заняття учнів. Було проведено Олімпійський урок на тему «Заснування Олімпійських ігор. Олімпійські ігри Античності», олімпійські старти, змагання. Окрім того, вихованці спортивної секції «Юні козачата» провели відкритий майстер-клас для громади міста, присвячений Олімпійському тижню та Дню фізкультурника, за що були нагороджені олімпійськими щоденниками та футболками.

Радіємо, що під час урочистих міських заходів на стадіоні «Спартак» учителі колегіуму Світлана Мороз та Ірина Плескач були нагороджені грамотами міського голови. Мороз Світлана Євгенівна також нещодавно повернулася із Паралімпійських ігор, що пройшли у Токіо, у яких була суддею з голболу! Пишаємося вами! Усі наші учителі фізкультури – найкращі!.

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »