Проект енергозбереження

Воскресенье10:53

 15 лютого 2016 року в колегіум завітали консультанти проекту українсько-німецького міжнародного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах». Серед гостей, які завітали, були:
   Йорг Акерман – консультант з впровадження освітніх проектів з питань енергозбереження в Німеччині,
   Світлана Чеботарьова – координатор освітніх проектів з питань енергозбереження та енергоефективності в Україні,
   Дмитро Марусич – консультант проекту «Енергоефективність у громадах» з питань енергетичного менеджменту.
 Керівник енергетичної групи колегіуму Шелюк Л.А. та учні презентували свою роботу в сфері енергозбереження. Усі присутні, окрім цього, отримали практичні навички. Найяскравішим моментом стало використання дим-машини для демонстрації технології правильного провітрювання приміщення. Особливістю та вимогою даної технології є те, що лише при так званому «шоковому» провітрюванні (коли одночасно повністю відкриті і двері і вікна приміщення) ми досягаємо повного оновлення повітря при мінімальній втраті тепла. Для даної процедури необхідно лише 5 хвилин часу перерви.
      З метою підвищення зацікавленості учнів до подальшої роботи та стимулювання у створені і реалізації нових ідей на практичних заняттях експертами проекту було подаровано декілька комплектів приладів, ... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Змагання з волейболу

Воскресенье10:47

Другий рік поспіль волейболісти нашого колегіуму виривають перемогу у боротьбі з командами міста!) Тож вітаємо Воробйова Євгена, Кімарського Дениса, Лісовського Владислава, Мяновського Артема, Нагорного Івана, Редчиця Назарія, Тичину Ігоря, Угнавого Едуарда та всіх тренерів і вчителів, що причетні до цього успіху!))

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки

Воскресенье10:40

Учні колегіуму взяли участь у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвячених 27-й річниці з Дня виведення військ з Афганістану. Команда у складі Кльоца Володимира, Косинського Владислава та Полещук Юлії зайняла почесне 2 місце серед учасників шкіл міста. Крім того, Полещук Юлія здобула перемогу в особистому заліку серед дівчат. Тож вітаємо переможців та їх наставника Ісмаїлова Олега Аласовича та бажаємо подальших спортивних успіхів!)

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »


Тиждень учнівської творчості «Чарівні акварелі»

Воскресенье10:17

     

    З 8 по 12 лютого у колегіумі проходив Тиждень учнівської творчості «Чарівні акварелі».

На учнів та гостей  чекало безліч різноманітних заходів творчого спрямування. Так, усіх приємно вразила художня виставка учнівських робіт "Вернісаж талантів". А День колекціонера, взагалі, став справжнім відкриттям! Ніхто й не здогадувався, що в колекціях наших учнів і вчителів є такі цікаві експонати.

І, звичайно ж, яскравим завершенням тижня творчості став майстер-клас "Малюймо разом!", під час якого сотнями долоньок було створено композицію "Сила - в єдності!"

Впевнені, що після такого барвистого тижня кожен знайде час творити і наповнить життя яскравими барвами!

 

Детальніше - http://vk.com/korkolegium

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »