18:45
Свято колегіуму та спорту

Осінь – пора першої прохолоди і приємної меланхолії… Саме вона створює особливу атмосферу свята, прикрашаючи все навколо барвами кольорів. У повітрі панує спокій та гармонія – суцільний простір для шалених ідей та креативу.

Традиційно, у цю пору року, Коростенський міський колегіум запрошує на «Свято дитинства та спорту», під час якого кожен мав змогу проявити свої таланти в різноманітних напрямках.

Учні початкових класів демонстрували handmade-вироби на осінню тематику, старшокласники – змагалися за першість у волейболі, піонерболі, футболі, баскетболі та шахах. І, звичайно ж, кожен міг від душі натанцюватися на веселому флешмобі та наспіватися на «Х-Факторі» від Олексія В’ячеславовича

Особливістю цьогорічного свята став благодійний ярмарок-продаж солодощів «Творимо добро заради дружби й миру».

Учнями 7-11 класів було зібрано більше 2 тисяч гривень, які буде перераховано на реабілітацію постраждалих внаслідок антитерористичної операції на Сході та дітей, хворих на онкологію. Сподіваємося, що це стане гарною традицією в майбутньому!

Отож, дякуємо Всім Всім Всім, хто був поряд у цей чудовий сонячний день! Бажаємо нових перемог!

Категорія: Шкільне свято | Переглядів: 445 | Додав: виктор | Теги: змагання, виставка, свято, Ярмарок, свято спорту, колегуім, барви полісся, свято дитинства, спорт, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: