17:11
Всеукраїнська акція «16 днів проти насилля»

Повний фотозвіт

З 25 листопада по 10 грудня колегіум долучився до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля», яка покликана привернути увагу громадськості до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Різні тематичні заходи були проведені з колегіантами. У 7-х класах відбувся тренінг «Профілактика булінгу серед учнів»; урок із кібербезпеки «#Не ведусь: ми герої безпеки в Інтернеті» пройшов у 5-х класах; профілактична бесіда «Секстинг та кібербулінг» пройшла у 6-х класах; тренінгове заняття «Ми за життя без насильства» пройшло у 5-х класах. До Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями пройшли виховні години «Усі ми рівні, хоч і різні», а також діяли інформатори «Відомі люди з особливими потребами», «Життя без насильства». До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом з учнями 8-х класів проведено виховну годину «Що тобі відомо про ВІЛ?». Також діяли виставки дитячих робіт «Моя родина без насильства» та «Моя долонька проти насильства».

До Міжнародного дня боротьби з рабством у деяких класах пройшла виховна година «Торгівля людьми: страшна правда». У класах пройшли години спілкування класного керівника «Мій світ без насильства» (з профілактики насильства у сім’ї), години спілкування «Права та моральні цінності» до Міжнародного дня прав людини.

Сподіваємося, усі колегіанти зрозуміли, що будь-які прояви насильства є порушенням прав людини та є недопустимим у цивілізованому світі!

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 179 | Додав: Manka4370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: