19:14
Свято дитинства, колегіуму та спорту

Нещодавно колегіальна родина відзначала неймовірне свято – Свято дитинства, колегіуму та спорту! Це традиційне для нашого закладу дійство в цьому році набуло небувалого розмаху! Весело та креативно провели час! Різні конкурсні та спортивні змагання залишили незабутні емоції від перемог (у спортивному волейбольному батлі між учнями та вчителями перемогли, до речі, педагоги!)
Виставка робіт учнів колегіуму показала, на скільки творчі наші вихованці; у вуличному стріт-арті малюки виражали свої ідеї щодо дружби, спорту, здоров’я; ведучі мегапозитивного танцювального майстер-класу навчали сучасного танцю. Діяли локації: аква-грим «Зі спортом по життю», ростовичок «Яка ти відома людина», майстер-клас «Кубик-рубик», «Вежа», «Твістінг», «Лабіринт», «Сонце дружби», «Влуч у ціль», «Цікаві шашки». Також активними були колегіанти, учителі та батьки учнів у благодійній акції «Ми допомагаємо дітям», у ярмарку-продажу «Творимо добро».

P.S. Кошти, зароблені на ярмарку, учні вирішили віддати Васьківській Вікторії, учениці 8Б класу Коростенської міської гімназії №7, що потребує дуже вартісного лікування за кордоном. Одужуй, Веронічко!

P.P.S. Дякуємо @Елена Тимошенко та @Олег Тимошенко за крутезні фотографії зі свята!

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 235 | Додав: Manka4370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: