09:42
«Родинна Слава»

Запрошуємо долучитися до Національного проєкту «Родинна Слава»

 

Шановні Колеги!

Відповідно до Резолюції Коростенського міського голови Володимира Москаленка від 04.03.2020р. відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради пропонує ЗЗСО долучитися до реалізації Національного проєкту "Родинна слава".

Родина – одна із найбільших цінностей, створених людством за всю історію свого існування.

Український інформаційно-видавничий центр «Галактика»  спільно зі Спілкою освітян України проводить підготовку до Національного проєкту «Родинна Слава», покликаного привернути увагу до зміцнення інституту сім’ї в нашому суспільстві, основного елементу, який є оберегом людських цінностей.

У рамках проєкту готується висвітлення особистих родинних успіхів, які показують приклад міцної сім’ї, духовного і морального розвитку молодого покоління, гармонію сімейного благополуччя на сторінках Книги пошани, відзначення та вшанування українських сімей, які є прикладом для наслідування, громадською відзнакою «Родина року – 2020», почесними грамотами.

Проєкт започаткований з метою популяризації і підвищення громадського авторитету сімейних цінностей, відповідального батьківства, взаємного розповсюдження позитивного досвіду соціально відповідальних сімей, які пропагують здоровий спосіб життя, розвивають захоплення і таланти членів сім'ї, беруть активну участь у житті суспільства, регіону, країни.

Вимоги та порядок подання інформації:

  1. Матеріали подаються до УІВЦ «Галактика» електронною поштою або на оптичних носіях інформації.

  2. Фотоматеріали надаються високої якості, у форматах JPEG, TIFF. Мінімальний розмір фото – 3 Мб.

  3. Текстова інформація в електронному вигляді українською мовою у форматі MS Word.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 238 | Додав: Manka4370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: