Знай наших!!!

Четверг16:37

У Коростенському міському колегіумі вчителем фізичної культури працює Мороз Світлана Євгеніївна. Окрім своєї педагогічної діяльності у колегіумі, Світлана Євгеніївна є ще тренером з голболу та досягла значних успіхів у суддівстві цього виду паралімпійського спорту, зокрема нині вона є суддею міжнародної категорії ІІІ рівня. У зв’язку з цим Світлана Євгеніївна дуже часто бере участь у суддівстві міжнародних турнірів різного рівня з голболу.
Так, з 27 по 29 січня 2020 року в Японському місті Саппоро відбувалися заходи з метою підписання Меморандуму про взаєморозуміння між громадою міста Саппоро та Спортивною федерацією незрячих України щодо організації підготовки до участі в Паралімпійських іграх Токіо 2020. До складу делегації від України входила і Мороз Світлана Євгеніївна.
Під час візиту до столиці о.Хокайдо були проведені зустрічі з мером м. Саппоро, з педагогами, студентами та учнями Токайського університету, школи для осіб з вадами зору, середньої школи Кайсей. Обговорювалися питання популяризації серед населення Японії та України принципів паралімпійського руху та розвитку інклюзивних видів спорту, зокрема голболу. Делегація презентувала також Україну як державу, її символи та традиції.
Нещодавно Світлана Євгеніївна повернулася з м. Мальмо, що у Швеції, де з 20 по 24 лютого проходив міжнародний турнір з голоболу (один з етапів кубку Суперліги Європи). Національна збірна України з голболу (чоловіки) посіла перше місце і вийшла до фінального етапу змагань, який буде проходити в м. Еспо, Фінляндія.
І вже відомо, що Мороз С. Є. відібрана Міжнародною асоціацією спорту незрячих для суддівства змагань з голболу на Паралімпійських іграх Токіо 2020.

Успіхів Вам, Світлано Євгеніївно! І нових скорених вершин у Вашій діяльності!

Фотозвіт

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »