День Землі

Пятница20:50

   22 квітня колегіум традиційно святкує День Землі) Цікаві заходи, корисні справи та гарний настрій чекали на всіх) Яким же був цей день? Давайте згадувати разом!)

  З самого ранку ми збирали макулатуру, пластикові пляшки та використані батарейки, щоб здати все це на утилізацію. Дякуємо усім небайдужим, особливо жителям мікрорайону, що нас підтримали! Разом - ми змінимо світ!))

  А потім наша малеча зібралася на подвір'ї на "Зелений флешмоб". Чому зелений? Бо кожен у колегіумі сьогодні одягнув емблемку зеленого кольору на підтримку нашої планети!)

  Дівчата 9-б класу (Квашук Тетяна, Павлюк Валерія та Прокопчук Аліса) підготували для всіх охочих майстер-класи з переробки вторсировини «Корисні дрібнички»)

  Усіх вразила виставка треш-арту «Екосвіт очима митців», до якої долучилися усі класи колегіуму. А завдяки чудовій екскурсії Нагорнюк Ніни, учениці 9-б класу, усі навчилися виготовляти справжні витвори мистецтва з буденних речей))

  Башинська Олена Миколаївна разом з учасниками клубу "Екос" навчила правильно розподіляти сміття. Адже наше місто - це чисте місто!))

Протягом Дня Землі колегіум також приймав гостей зі шкіл міста - заступників директорів з виховної роботи. Сподів ... Читать дальше »

добавлено в категорию Шкільні новини | 0 Комментариев »