18:37
12 порад міському голові від учнів міського колегіуму

30 травня 2015 року Коростень відзначатиме 1310 - річницю. Напередодні свята у місті було оголошено конкурс серед учнів 10-11 класів шкіл нашого міста на тему «Якби я був мером».

Поки старші учні готують свої твори і прагнуть до перемоги, 10-річні школярі ЗОШ № 10 завітали із цілою низкою мудрих порад. Учні 4-Б класу Міського Колегіуму подарували розроблений власноруч проект корисних порад від мудреців 10 років «Якби я був мером».

Діти з великим захопленням входили в роль очільника нашого міста. Майбутні мери виявилися справжніми патріотами рідного краю. Планують, щоб наше місто стало найкращим не тільки в Житомирській області та Україні, але й в Європі та світі.

"Дякую школярам за неймовірно цікаву зустріч, за поради, які, на мою думку, є корисними для всіх, хто хоче зробити своє місто і життя в ньому щасливим та гармонійним!" - (с) Володимир Москаленко

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 442 | Додав: виктор | Теги: зустріч, конкурс, колегіум, Москаленко, Якби я був мером, Коростень, мер міста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: